Sütaş Жолто Cирење 225 g

Sütaş Жолто Cирење 225 gr

Тежини на производот


Sütaş кашкавалот е совршен за сите љубители на кашавал за појадок, ужина, за сендвичи или пак за тост. Кашкавалот ги збогатува вашите рецепти со својот вкус. Богат е со протеини, калциум, кои го подржуваат здравиот живот.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)325 / 1350
Протеини (g)24
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g) 1
Млечна маст (g)25
Од кои Заситени Масни Киселини (g)16,3
Калциум (mg)700
Натриум (mg)500 mg

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)325 / 1350
Протеини (g)24
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g) 1
Млечна маст (g)25
Од кои Заситени Масни Киселини (g)16,3
Калциум (mg)700
Натриум (mg)500 mg

Нашите Други Сирења