Banner-Anasayfa

НАШИ ПРОДУКТИ

Природни Вкусови Од Sütaş...

Sütaş Млеко

Најдоброто од млекото 100% природно, вкусно и хранливо.

ВИДОВИ

Sütaş Кисело Mлеко

Кисело Mлеко Sütaş Кисело Млеко има неодолив вкус благодарение на богатата и кремаста текстура и високиот процент на масти (4%). Sütaş Кисело Млеко е 100% природно и произведено од свежо македонско млеко.

ВИДОВИ

Sütaş Ајран

Ајран Sütaş Ayran, е омилениот ајран во Турција. Sütaş Ayran ги надополнува минералите кои нашето тело ги губи и обезбедува природно освежување.

ВИДОВИ

Sütaş Сирење

Сирењето Суташ има многу варијанти погодни за непцето. Сите 100% природни, се со квалитет Sütaş…

ВИДОВИ

Sütaş Павлака

Сѐ е многу повкусно со Sütaş павлака!

ВИДОВИ

Sütaş Путер

Уживајте во вашите оброци со Sütaş путер!

ВИДОВИ
Млеко
Кисело Mлеко
Ајран
Сирење
Павлака
Путер