Кисело млеко
Кисело млеко

Наши Продукти

Кисело Млеко

Sütaş Кисело Млеко има неодолив вкус благодарение на богатата и кремаста текстура и високиот процент на масти (4%).

Sütaş Кисело Млеко е 100% природно и произведено од свежо македонско млеко.

Киселото Млеко е високо хранлив производ кој содржи богатa количина на јогуртен квасец (корисни бактерии). Како добар извор на калциум, 100г. од Sütaş Кисело Млеко задоволува 19% од вашите дневни потреби за калциум.

Се произведува во хигиенски услови со напредна технологија без човечки допир.

Го има во пакувања од 400 г и 750 г.

Sütaş Кисело Млеко

Премиум Квалитет, Вистински Вкус!