КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Контактирајте Нѐ

Контакт Информации

Линија За Клиенти На Sütaş

Корпоративна Комуникација На Sütaş

Адреса И Телефон

ЦЕНТАР НА ГРУПАЦИЈАТА SÜTAŞ

Организирана Индустрија Дудуллу
Улица Бр. 21, 34776 Умраније
ИСТАНБУЛ, ТУРЦИЈА

+90 216 572 30 50(pbx)

ЕНЕРГЕТСКИ И ЕКОЛОШКИ АКТИВНОСТИ (ENFAŞ A.Ş.)

Улуабат Маало, Караџабеј
БУРСА - ТУРЦИЈА

0 224 688 51 01 (pbx)

0 224 688 52 84 (Факс)

ИНТЕГРИРАНИ КАПАЦИТЕТИ НА SÜTAŞ ВО КАРАЧАБЕЈ

Улуабат Маало, Караџабеј
БУРСА - ТУРЦИЈА

0 224 688 51 01 (pbx)

0 224 688 52 84 (Факс) 

ИНФОРМАЦИИ ЗА КОМУНИКАЦИЈА СО Euro Dairy EURODAIRY

УЛ. 34 Бр.13, 1041 Илинден
СКОПЈЕ - МАКЕДОНИЈА

00389 22 531 000 (pbx)

00389 22 555 400 (Факс)

ЗЕМЈОДЕЛСКИ И СТОЧАРСКИ АКТИВНОСТИ (TARFAŞ A.Ş.)

Улуабат Маало, Караџабеј
БУРСА - ТУРЦИЈА

0 224 688 51 51 (pbx)

0 224 688 52 78 (Факс)

ИНТЕГРИРАНИ КАПАЦИТЕТИ НА SÜTAŞ ВО АКСАРАЈ

Аксарај ОСБ, Ататурк Булевард, Бр. 10 Центар
АКСАРАЈ - ТУРЦИЈА

0 382 266 20 01 (pbx)

0 382 266 23 84 (Факс)

ИНТЕГРИРАНИ КАПАЦИТЕТИ НА SÜTAŞ ВО ТИРЕ

Ибни Мелек Маало Тосби, Улица 2 Улица, Бр. 12/а Тире
ИЗМИР - ТУРЦИЈА

0 232 216 27 00 (pbx)

0 232 216 27 84 (Факс)