Sütaş Сецканиот Kашкавал 350 g

Sütaş Сецканиот Kашкавал 350 g

Тежини на производот


Sütaş го претставува сецканиот кашкавал за подготвување на вашиот совршен тост. Се топи лесно и додава богат вкус на тостовите. Многу е практичен, парчињата кашкавал лесно се одвојуваат и е спакуван во практична амбалажа.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)325 / 1350
Млечна маст (g)25
Од кои Заситени Масни Киселини (g)16,3
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g) 1
Протеини (g)24
Натриум (g)1,6
Калциум (mg)700

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)325 / 1350
Млечна маст (g)25
Од кои Заситени Масни Киселини (g)16,3
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g) 1
Протеини (g)24
Натриум (g)1,6
Калциум (mg)700

Нашите Други Сирења