КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Контактирајте Нѐ

Линија За Клиенти На Sütaş

Односи Со Медиуми, Спонзорство И Рекламирање

Адреса И Телефон

SÜTAŞ ГРУПАЦИЈА

Ул. 34, Бр. 13, 1041 Илинден
СКОПЈЕ - МАКЕДОНИЈА

00389 22 531 000 (pbx)

ПРОИЗВОДСТВО И ДИСТРИБУЦИЈА НА МЛЕКО И МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ

Организирана Индустрија Дудуллу
Улица Бр. 21, 34776 Умраније
ИСТАНБУЛ, ТУРЦИЈА

0 216 572 30 50 (pbx)

0 216 576 50 00

SÜTAŞ ЦЕНТРАЛНА АНАДОЛИЈА ПРОЕКТ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ АКСАРАЈ ИНТЕГРИРАНИ КАПАЦИТЕТИ

Аксарај ОСБ, Ататурк Булевард, Бр. 10 Центар
АКСАРАЈ - ТУРЦИЈА

0 382 266 20 01 (pbx)

SÜTAŞ ЕГЕЈСКО-МЕДИТЕРАНСКИ ПРОЕКТ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ ИНТЕГРИРАНИ КАПАЦИТЕТИ ЗА ГУМИ

Ибни Мелек Маало Тосби, Улица 2 Улица, Бр. 12/а Тире
ИЗМИР - ТУРЦИЈА

0 232 216 27 00 (pbx)

ОБЈЕКТИ ЕВРО МЛЕКАРА СКОПЈЕ

Ул. 34, Бр. 13, 1041 Илинден
СКОПЈЕ - МАКЕДОНИЈА

00389 22 531 000 (pbx)

ЗЕМЈОДЕЛСКИ И СТОЧАРСКИ АКТИВНОСТИ (TARFAŞ A.Ş.)

Улуабат Маало, Караџабеј
БУРСА - ТУРЦИЈА

0 216 576 50 00 (pbx)

0 224 688 52 78 (pbx)

ЕНЕРГЕТСКИ И ЕКОЛОШКИ АКТИВНОСТИ (ENFAŞ A.Ş.)

Улуабат Маало, Караџабеј
БУРСА - ТУРЦИЈА

0 224 688 51 01 (pbx)

0 224 688 52 84

SÜTAŞ ЈУЖНА МАРМАРА ПРОЕКТ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ КАРАЏАБЕЈ ИНТЕГРИРАНИ КАПАЦИТЕТИ

Улуабат Маало, Караџабеј
БУРСА - ТУРЦИЈА

0 224 688 51 01 (pbx)

SÜTAŞ ИСТОЧЕН - ПРОЕКТ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО ЈУГОИСТОЧНА АНАДОЛИЈА BINGÖL ИНТЕГРИРАНИ КАПАЦИТЕТИ

Челтиксују Куме Евлери, Бр. 103/1 Центар
БИНЃОЛ - ТУРЦИЈА

0 426 999 16 16 (pbx)

НИСХАТ И СУТАШ МЛЕКАРИ

7 Главен Гулберг
ЛАХОР - ПАКИСТАН

+92 42 111 113 333 (pbx)

Апликации

Мислења И Предлози

Мислења И Предлози

Можете да ги споделите вашите размислувања со нас со пополнување на нашиот формулар за коментари и предлози.

Поднесете Мислење И Предлог
Сметки На Социјалните Медиуми

Сметки На Социјалните Медиуми

Линкови До Нашите Профили На Facebook I Youtube I Instagram

Преглед