Sütaş Пита - Пица Cо Cирење 2 kg

Sütaş Пита - Пица Cо Cирење 2 kg

Тежини на производот


Пита - Пица со сирење му додава вкус на пиците. Ги исполнува нашите очекувања за вкус и квалитет со својата иденална перформанца на протегнување и способноста да држи материали, карамелизација без да изгори. Благодарение на нејзината форма и специалниот рецепт, може лесно да се ренда и е лесно за употреба.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)290 / 1205
Млечна маст (g)22
Од кои Заситени Масни Киселини (g)14
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g)1
Протеини (g)22
Натриум (g)1,4
Калциум (mg)700

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)290 / 1205
Млечна маст (g)22
Од кои Заситени Масни Киселини (g)14
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g)1
Протеини (g)22
Натриум (g)1,4
Калциум (mg)700

Нашите Други Сирења