Sütaş Сенвич Cо Cирење 110 g

Sütaş Сенвич Cо Cирење 110 g

Тежини на производот


Sütaş воведува Тост со сирење, перфектна комбинација на топли и ладни сендвичи.

Тостот со сирење на Sütaş му додава вкус на топли и ладни седвичи со својата мека комбинација без топење и многу лесно се дели на парчиња.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)338 / 1402
Млечна маст (g)28
Од кои Заситени Масни Киселини (g)18,2
Јаглехидрати (g)1,5
Од кои шеќери (g) 1,5
Протеини (g)20
Натриум (g)2
Калциум (mg)540

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)338 / 1402
Млечна маст (g)28
Од кои Заситени Масни Киселини (g)18,2
Јаглехидрати (g)1,5
Од кои шеќери (g) 1,5
Протеини (g)20
Натриум (g)2
Калциум (mg)540

Нашите Други Сирења