Sütaş Триаголник Cирење  16x12,5 g

Sütaş Триаголник Cирење 16x12,5 g

Тежини на производот


Sütaş процесираното топено сирење е идеално за појадок и ужина.

Неговата совршена конзистентност и мек вкус се идеални за сите. Неговото практично пакување го прави совршено за деца и за возрасни, на патување, во училиште или на работа.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)190 / 790
Млечна маст (g)14
Од кои Заситени Масни Киселини (g)9,1
Јаглехидрати (g)3
Од кои шеќери (g) 3
Протеини (g)13
Натриум (g)1,1
Калциум (mg)500

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)190 / 790
Млечна маст (g)14
Од кои Заситени Масни Киселини (g)9,1
Јаглехидрати (g)3
Од кои шеќери (g) 3
Протеини (g)13
Натриум (g)1,1
Калциум (mg)500

Нашите Други Сирења