Sütaş Моцарелата Додава 2 kg

Sütaş Моцарелата Додава 2 kg

Тежини на производот


Sütaş моцарелата додава богат вкус на секоја пица. Го дава очекуваниот вкус и квалитет со неговата идеална растегливост. Благодарение на неговата форма и специјалниот рецепт, може лесно да се ренда и е подготвен за употреба.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г
Енергетска вредност (Kcal/KJ)290 / 1205
Млечна маст (g)22
Од кои Заситени Масни Киселини (g)14
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g) 1
Протеини (g)22
Натриум (g)1,4
Калциум (mg)700

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г
Енергетска вредност (Kcal/KJ)290 / 1205
Млечна маст (g)22
Од кои Заситени Масни Киселини (g)14
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g) 1
Протеини (g)22
Натриум (g)1,4
Калциум (mg)700

Нашите Други Сирења