Sütaş Жолто Cирење 20 g

Sütaş Жолто сирење 20 gr

Тежини на производот


Жолтот сирење на Sütaş сега и со помала количина!

Жолтото сирење на Sütaş може лесно да се носи и се отвара лесно, се смета како грицка со добар вкус и богата со нутриенти и за деца и за возрасни, во училиште и во канцларија.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)325 / 1350
Протеини (g)24
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g) 1
Млечна маст (g)25
Од кои Заситени Масни Киселини (g)16,3
Калциум (mg)700
Натриум (mg)500 mg

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)325 / 1350
Протеини (g)24
Јаглехидрати (g)1
Од кои шеќери (g) 1
Млечна маст (g)25
Од кои Заситени Масни Киселини (g)16,3
Калциум (mg)700
Натриум (mg)500 mg

Нашите Други Сирења