Sütaş Ајран - Флаширано 250 ml

Sütaş Ајран 250 ml - Флаширано

Тежини на производот


Sütaş Ayran, е омилениот ајран во Турција.

Sütaş Ayran ги надополнува минералите кои нашето тело ги губи и обезбедува природно освежување.

Благодарение на шишето Sütaş Ayran од 250 ml, кое има модерно и практично капаче, можете да го пиете вашиот ајран во движење, на улица, на училиште, практично насекаде; протресете го одново и одново и уживајте во пиењето на вашиот ајран подолг временски период.

Состојки

Јогурт, вода, сол. Една чаша (250 ml) содржи 25% од препорачаниот дневен внес на калциум.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Eнергетски и нутритивни информации 100 ml
Енергетска вредност (Kcal/KJ)32 / 135
Масти (g)1,8
Заситени масти (g)1,2
Јаглехидрати (g)2,0
Шеќери (g)*2,0
Протеини (g)2,0
Сол (g)0,6
Калциум (mg)80

* Овој производ содржи природен млечен шеќер. Не содржи дополнителен шеќер.

Јогурт, вода, сол. Една чаша (250 ml) содржи 25% од препорачаниот дневен внес на калциум.

Енергија и хранливи материи

Eнергетски и нутритивни информации 100 ml
Енергетска вредност (Kcal/KJ)32 / 135
Масти (g)1,8
Заситени масти (g)1,2
Јаглехидрати (g)2,0
Шеќери (g)*2,0
Протеини (g)2,0
Сол (g)0,6
Калциум (mg)80

* Овој производ содржи природен млечен шеќер. Не содржи дополнителен шеќер.

Нашите Други Ајрани