Sütaş Süzme 250 g

Sütaş Süzme 250g

Тежини на производот


Sütaş Süzme е нов вид на сирење со посебен вкус кој ги привлекува и децата и возрасните.

Нуди изхрана со најдобри млечни нутриенти, 100% природни и со помош на супериорна техника на производство позната како Ултра филтрација која се користи за да се обезбеди подобар нутритивен вредност со сите наведени протеини, калциум и други вредни минерали кои млекото ги содржи.

Истотака ви го прави животот полесен со широката употреба и со својата посебна текстура која овозможува лесно сечење и делење на парчиња. Му додава вкусн на сите можни јадења. Може да се подмачка лебот за појадок, да се користи во салати, тестенини и во други јадења почнуваќи од креативни менија за ручек и вечера, со кои ќе уживате!

Сирењето Sütaş Süzme може да се најде во количини од 250 до500 грама.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г
Енергетска вредност (Kcal/KJ)218 / 904
Млечна маст (g)18
Од кои Заситени Масни Киселини (g)11,7
Јаглехидрати (g)3
Од кои шеќери (g) 3
Протеини (g)11
Натриум (g)1,8
Калциум (mg)340

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г
Енергетска вредност (Kcal/KJ)218 / 904
Млечна маст (g)18
Од кои Заситени Масни Киселини (g)11,7
Јаглехидрати (g)3
Од кои шеќери (g) 3
Протеини (g)11
Натриум (g)1,8
Калциум (mg)340

Нашите Други Сирења