Sütaş Путер 125 g

Sütaş Путер 125 g

Тежини на производот


Путерот на Sütaş, кој додава вкус, корисност и задоволство на секој оброк, секој рецепт, дури и на парче леб, со вкусот и нутритивната вредност кои доаѓаат од 100% природното и свежо млеко од, допринесува за здрава и избалансирана исхрана за вас и вашето семејство.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)741 / 3046
Млечна маст (g)82,0
Од кои Заситени Масни Киселини (g)53,3
Јаглехидрати (g)0,4
Sugar Од кои шеќери (g)* 0,4
Протеини (g)0,3
Натриум (g)0,0

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)741 / 3046
Млечна маст (g)82,0
Од кои Заситени Масни Киселини (g)53,3
Јаглехидрати (g)0,4
Sugar Од кои шеќери (g)* 0,4
Протеини (g)0,3
Натриум (g)0,0