Sütaş Павлака Kova 700 g

Sütaş Павлака Kova 700 gr

Тежини на производот


Суташ Павлака е драгоцен додаток на секој оброк, секој рецепт, дури и на парче леб со неговиот неодолив вкус и интензивна конзистентност која доаѓа од 100% свеж млечен крем и 47-годишното мајсторство и стручност на Суташ, придонесува за вкусни јадења за вашето семејство и вашите гости.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)185 / 773
Млечна маст (g)18,0
Од кои Заситени Масни Киселини (g)12,0
Јаглехидрати (g)3,0
Од кои шеќери (g)3,0
Протеини (g)2,7
Натриум (g)0,1

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)185 / 773
Млечна маст (g)18,0
Од кои Заситени Масни Киселини (g)12,0
Јаглехидрати (g)3,0
Од кои шеќери (g)3,0
Протеини (g)2,7
Натриум (g)0,1