Sütaş Крем Cирење 100 g

Sütaş Крем Cирење 100 g

Тежини на производот


Sütaş процесираното топено крем-сирење, било кога, било каде!

Со уникатниот вкус и совршената конзистентност, Суташ процесираното крем-сирење додава богат вкус во било кое време во денот. Деликатно произведено со Суташ сирење и неговото практично пакување, Суташ процесираното топено крем-сирење е омилено на сите членови на фамилијата, особено помладите.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)190 / 790
Млечна маст (g)14
Од кои Заситени Масни Киселини (g)9,1
Јаглехидрати (g)3
Од кои шеќери (g) 3
Протеини (g)13
Натриум (g)1,1
Калциум (mg)500

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)190 / 790
Млечна маст (g)14
Од кои Заситени Масни Киселини (g)9,1
Јаглехидрати (g)3
Од кои шеќери (g) 3
Протеини (g)13
Натриум (g)1,1
Калциум (mg)500

Нашите Други Сирења