Sütaş Кравјо Cирење Bо Cаламура  500 g

Sütaş Кравјо Cирење Bо Cаламура 500 g

Тежини на производот


Sütaş кравјото сирење е незаменлив вкусен производ за појадок и за убав почеок на денот со своите хранливи вредности. Сирењето е вкусен избор за секое семејство богат со калциум, протеини, минерали и витамини кои ни се потребни секојдневно. Саламурата го одржува свезо во теток на целиот период на конзумација. Со својата идеална структура лесно се одвојува од пакувањето и послужува.

Енергија и хранливи материи

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)213 / 884
Млечна маст (g)17
Од кои Заситени Масни Киселини (g)11,1
Јаглехидрати (g)3
Од кои шеќери (g) 3
Протеини (g)12
Натриум (g)1,7
Калциум (mg)340

Енергија и хранливи материи

Просечна хранлива вредност на 100г.
Енергетска вредност (Kcal/KJ)213 / 884
Млечна маст (g)17
Од кои Заситени Масни Киселини (g)11,1
Јаглехидрати (g)3
Од кои шеќери (g) 3
Протеини (g)12
Натриум (g)1,7
Калциум (mg)340

Нашите Други Сирења