• Marka Numër Një (Lider) në Turqi në industrinë e Punishtes së Qumështit Sütaş’

    Produktet e Qumështit, jogurtit, djathit, kosit, dhallës, ayran dhe kosit me fruta për fëmijë Sütaş të prodhuara në punishten e Shkupit kanë korrur shumë sukses.


    Lideri në tregun e produkteve të qumështit në Turqi - Sütaş, tani arrin edhe në Maqedoni

    Sütaş, lideri i tregut të produkteve të qumështit në Turqi, e ka kompletuar blerjen e fabrikës së produkteve të qumështit të ndërtuar nga Swedmilk në kryeqytetin maqedonas.


<1>