Sütaş Kos

Kos i vërtetë

Kosi Sütaş, është kos i vërtetë sepse ka një shije të pa-rezistueshme, falë përbërjes së tij intense dhe përqindjes së pasur të yndyrës së qumështit (3.9%). Kosi i vërtetë Sütaş është 100% natyral dhe prodhohet nga qumështi i freskët maqedonas. Ai ofron racione të bollshme për adhuruesit e Kosit të vërtetë Sütaş me alternativat 200 g, 500 g dhe 1000 g. Ai prodhohet në kushte higjienike me teknologji të avancuar pa ndërhyrje njerëzore dhe shpërndahet i freskët tek konsumatorët, çdo ditë. Kosi i vërtetë Sütaş është shumë i ushqyeshëm dhe përfshin sasi të pasura të tharmit të kosit (bakter i dobishëm). Duke qenë një burim shumë i pasur kalciumi, 100 g nga Kosi i vërtetë Sütaş plotëson 22% të nevojave tuaja ditore për kalcium.