Sütaş Jogurt

Shëndet më i mirë. Më shumë gjallëri.

Sütaş Jogurti është shumë i shijshëm sepse është 100% natyral dhe prodhohet nga qumështi i freskët maqedonas.


Ai prodhohet në kushte higjienike me teknologji të avancuar pa ndërhyrje njerëzore dhe shpërndahet i freskët tek konsumatorët, çdo ditë. Jogurti Sütaş ofron dendësi dhe shije perfekte me alternativat 200 ml, 500 ml dhe 1000 ml!