Sütaş Djathi

Shija e re e djathit


Prodhuar me qumësht 100% natyral dhe të freskët nga Ferma Sütaş, Djathi i Bardhë i Ultra-filtruar Sütaş është një djathë unik me një shije të freskët, të butë dhe përbërje të shëndetshme i cili ju shkrihet në gojë. Shija e re e djathit...

Teknika e re e prodhimit e quajtur ultra-filtrim, është përdorur për të siguruar një vlerë më të lartë ushqyese duke ruajtur të gjitha proteinat e kualifikuara, kalciumin dhe minerale të tjera me vlerë tek qumështi.

Me përbërjen e tij unike, ai gjithashtu i jep shije pjatave tuaja për të gjitha rastet. Ju mund ta përhapni atë tek buka në mëngjes, ta përdorni në sallata, makarona si dhe në pjata të tjera për menu kreative në dreka dhe darka që ju do të shijoni.

Djathi familjar Sutas Suzme është i disponueshëm në paketimet 250g dhe 500g