Sütaş UHT млеко (Трајно млеко)

100% природно млеко


Чудото на млекото започнува со првиот момент на раѓањето и продолжува за цел живот. Свежото млеко се собира од фармите на Sütaş двапати на ден и се носи до фабриките со специјални камиони кои овозможуваат ладење до +4 степени при хигиенски услови. Со користење на напредна технологија, млекото на Sütaş ја штити свежината и природниот вкус уште од првиот ден. Ова го прави да биде производ за безбедно консумирање од страна на сите членови на семејството, од детска до постара возраст.UHT млекото кое нуди голема предност во услови на складирање и употреба, исто така поседува и изобилство од хранливи вредности.

Sütaş трајното млеко може да го најдете во две варијанти:

We have 4 SKUs
- 3.2%, 2.5%, 1.6% 1l
- 3.2% 200 ml