Sütaş Ayran

Чувствувај се добро, чувствувај се свежо!


Sütaş Ayran е здрав, хранлив, вкусен и освежувачки пијалок со корени во турската култура.

Дома, кога брзаш, за време на јадење, како пијалок сам по себе, во секоја сезона, било каде, во секое време ... Sütaş Ayran ќе ти ги отвори широко вратите на здравиот живот. Придржувањето до добро балансираната исхрана и консумирањето здрави пијалоци го зголемуваат квалитетот на твојот живот, го засилуваат задоволството од доброто живеење и чувството на среќа! Затоа ќе се чувствуваш толку добро кога ќе пиеш Sütaş Ayran, 100% природен со уникатен и извонреден вкус ...

Пробај го! Те тера да се чувствуваш толку добро...

Само протреси го и напиј се!

Sütaş Ayran може да го најдете во пакување од 200мл, 285мл, 330мл и 1л.