ТЕЧЕН ЈОГУРТ

Sütaş Јогурт е многу вкусен затоа што се произведува од свежо македонско млеко.


Тој е 100% природен и произведен во хигиенски услови со напредна технологија без човечки допир.

Sütaş Јогурт нуди совршена текстура и вкус со пакувања од 200мл., 500мл. и 1000мл..

Јогурт 200 мл
Јогурт 500 мл
Јогурт 1000 мл