Sütaş СИРЕЊЕ

тост кашкавал


Sütaş претставува сецкан кашкавал за подготвување на вашиот совршен тост. Многу е практичен , парчињата кашкавал лесно се одвојуваат и е спакуван во практична амбалажа.