Sütaş СИРЕЊЕ

Новиот вкус на сирењето


Произведено од 100% природно и свежо млеко од фармата на Суташ, Суташ ултра-филтрираното бело сирење е уникатно сирење со свеж, мек вкус и благ состав што се топи во вашата уста. Тоа ќе биде новиот вкус на сирењето!

Новата техника на производство наречена ултра-филтрација се користи за да се обезбеди поголема хранлива вредност, со задржување на сите квалификувани протеини, калциумот и другите скапоцени минерали во млекото.

Со својот единствен состав, тоа исто така им дава вкус на вашите јадења во сите видови прилики. Можете да го намачкате на леб за време на појадок, да го користите во салати, тестенини и во другите јадења од креативните менија за ручек и вечера, во кои ќе уживате!

Sütaş Süzme сирењето може да го најдете во пакување од 250г и 500г.

Sütaş Süzme

Новиот вкус на сирењето….