Sütaş Кисело млеко

Вистинско кисело млеко


Sütaş Кисело млеко е вистинско кисело млеко поради неодоливиот вкус, кој произлегува благодарение на неговиот интензивен состав и богатиот сооднос на млечни масти (3,9%). Sütaş Вистинско кисело млеко е 100% природно и произведено од свежи македонски млека.


Тоа нуди изобилни количини за љубителите на кисело млеко во алтернативните пакувања од 200 g, 500 g и 1,000 g.

Се произведува во хигиенски услови со напредна технологија, без човечки допир и секојдневно испорачува свежина до потрошувачите.

Вистинско кисело млеко е високо хранлива храна која вклучува изобилна количина на квасец од јогурт (корисни бактерии). Како многу богат извор на калциум, 100 g Sütaş Вистинско кисело млеко задоволува 22% од вашите дневни потреби за калциум.

Љубителите на вистинско кисело млеко сакаат Sütaş Кисело млеко!