Sütaş СИРЕЊЕ

кашкавалот и моцарела


Sütaş кашкавалот и моцарела се совршен придружник за љубители на сирење за време на појадок, ужина, сендвичи или тост, кои исто така ги збогатуваат вашите рецепти како состојка.Богат е со протеини, калциум, кои го подржуваат здравиот живот.