Салеп

Вкусот На Салеп Кој Ви Недостигаше


Незаменливиот топол пијалок на зимските денови се состои од совршената комбинација на свежо и вкусно млеко од фармите на Sütaş и природниот екстракт од орхидеи «салеп». Ги разубавува вашите зимски денови со својот топол и уникатен вкус и совршената густина.

Просечнахранливавредностна100мл(Per) Пер 100мл100мл %RA*
Energy(Kcal/KJ) Енергетскавредност88/3704,4
Fat(g) Млечнамаст(г)2,63,7
-Saturatedfat(g)Заситенимасникиселини(г)1,57,5
Carbohydrates(g)Јагленихидрати(г)15,15,8
-Sugars(g)Шеќери(г)12,013,3