Павлака


Sütaş Павлака со својата природност  овозможена од фарма до вашата трпеза, се произведува од 100% свежа млечна крема.

Истата ви овозможува да развивате нови рецепти на практичен начин, го збогатува вкусот на секој оброк од супи, салати, сендвичи и го прави нивниот вкус и изглед многу повкусен.