Sütaş СИРЕЊЕ

Кравјо сирење во саламура


Sütaş кравјото сирење е незаменлив вкусен производ за појадок и за убав почеок на денот со своите хранливи вредности. Сирењето е вкусен избор за секое семејство богат со калциум, протеини, минерали и витамини кои ни се потребни секојдневно. Саламурата го одржува свезо во теток на целиот период на конзумација. Со својата идеална структура лесно се одвојува од пакувањето и послужува.